Muzik shqip me Hitet shqip 2018

muzik shqip

Ne 10minuta lajme muzik shqip behen publikimet e kenge hitet shqip 2018 qe publikohen ne Youtube, Dailymotion si dhe ato ne Vimeo. Pjesa e shumte kengeve jane siq e dini edhe ju te publikuar ne Youtube duke pas parasysh shikueshmeria e larte e vizitorve ne Youtube. Hitet shqip i gjeni kudo ne Youtube duke kerkuar ne kanale te shumta, e per kete arsye 10minuta lajme muzik shqip ofron sherbimin per informim per kengeq qe publikohen ne media portalet muzikore qe mund ti shikoni direkt nga faqja 10minuta. Sipas stafit te faqes risit ne faqe jan te shpeshta pothuajse dy apo tri here ne dite. Ka eshe prej tyre qe hapin kanale te reja dhe stafi nuk ka dijoni per to dhe mund te kete raste qe keto kenge te postohen me vonese.